Сигурни сме, че всяка жена, която чете това, ще се

...
 
 
Сигурни сме, че всяка жена, която чете това, ще се
Коментари Харесай

Ако искате да го накарате да ви желае като луд, изпратете му ТЕЗИ съобщения

 

 

Сигурни сме, че всяка жена, която чете това, ще се съгласи с нас по този въпрос: Когато в действителност харесваме един мъж, желаеме той да ни желае от самото начало и да не стопира да мисли за нас. Искаме да бъдем онази една жена, която ще обърне света му с главата надолу и ще направи живота му по -пъстър.

Искаме да вършим всички тези дребни неща, които го карат да се усеща добре (но в това време не желаеме да прекаляваме, тъй че той да ни приема за даденост).

Искаме да се отнасяме с него като с крал и в подмяна да бъдем третирани като с кралица. Но по какъв начин да създадем всичко това?

Трябва ли да посещавате курсове с цел да научите по какъв начин да накарате мъжа да мисли нонстоп за вас и да ви желае мощно? Е, това в действителност не е неприятна концепция, само че няма потребност. Защо?

Защото мъжете са просто устроени същества. Не е нужно да вършиме кой знае какъв брой комплицирани неща, с цел да влезете под кожата и в главата му.

 

Всичко, което би трябвало да извършите, е да му изпратите верните известия, които ще привлекат вниманието му и ще го накарат да мисли за вас, когато не сте в близост!

 

Мъжът се влюбва, когато му липсваш

 

Това е правилно. Общоизвестно е, че мъжете живеят за ЛОВА. Те обичат провокациите обожават да се усещат спечелили. Така че, в случай че една жена е подготвена да направи всичко за един мъж (особено от самото ), той няма да се интересува да я преследва още дълго.

Ако непрестанно се пробвате да вършиме неща вместо него, няма да му дадете място да прави работата си, която ви преследва, и по тази причина той може да загуби интерес към вас.

 

Мъжът се влюбва, когато види, че би трябвало да постави старания да те завоюва във всеки смисъл на на думата.

 

Мъжът се влюбва, когато му дадете малко пространство и време, с цел да му долипсвате!

 

Така че, в случай че сте една от тези дами, които считат, че да са постоянно разполагаем и да вършат всичко, което той желае от вас (или това, което си мислите вие, че желае от вас), е рецептата да го накарате да ви желае много…имаме неприятна вест. Това е най-сигурната рецепта за злополучие, което ще го накара да ви не помни, вместо да жадува за вашето наличие.

 

Истината е, че най-истински във вашето неявяване, а не в наличието ви. В твоето неявяване той осъзнава какъв брой му липсваш и какъв брой те желае. Ако се чудите за какво е по този начин, ще се опитаме да го разбираем по допустимо най -простия метод.

 

Забелязали ли сте, че всички редки неща в света (като диаманти) са толкоз по -ценни от другите неща? Причината да е по този начин е, че тези редки неща изискват доста старания.

 

Същото се отнася и за вас. Ако постоянно сте разполагаем и сте подготвени да извършите всичко за един мъж, към този момент няма да сте необичайност и той ще спре да поставя старания, когато става въпрос за гонене.

Но в случай че внезапно станете недостъпни, той още веднъж ще ви види като елмаз (нещо рядко) и ще осъзнае, че би трябвало да ускори играта си, с цел да ви завоюва още веднъж.

Ще стартират да му липсват вашите странности, сладки привички, благоухание, допиране, външен тип и всички тези дребни неща, които нормално вършиме за него. Той ще желае назад своето малко богатство и ще бъде подготвен на всичко, с цел да го реализира.

Така че, да, на мъжа ти липсваш в твоето неявяване, тъй като страхът да те загуби го кара да работи. Страхът от загуба на някого е най -силната страст от всички.

 

И когато сте се постарали той да усети неналичието ви, ето какво още би трябвало да извършите!

 

Разбира се, най -лесното нещо, което можете да извършите, е просто да изключите телефона си за няколко дни и да „ забравите “ за него. За страдание (или за щастие), нещата не работят по този метод.

Трябва да го извършите по верния метод. Трябва да го накарате да жадува за вашето наличие!

И по този начин, по какъв начин ще го извършите? Изпращайки му текстови известия, които ще го накарат да желае и да му липсваш още повече, несъмнено.

Вярно е, че мъжете са образни създания, само че това не значи, че би трябвало да присъствате 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, с цел да жадуват за вашето наличие.

 

За да почувстват неналичието  ви, всичко, което би трябвало да извършите, е да им помогнете да пресъздават нещата и да ги накарате да почувстват нещо.

 

Опитайте да му изпратите тези известия:

 

„ Надявам се, че си си умрял, тъй като ще имаш потребност от всеки грам сила, която можеш да намериш довечера. “

„ Кажи ми 3 неща, които те вършат най -развълнуван … Ще се погрижа да получиш най-малко 2 от 3 … Сделка? “

„ Бих те поканила да дойдеш този уикенд, само че не съм сигурна, че мога да запазя ръцете си надалеч от теб. “

„ Караш ме да се изчервявам и даже не си тук! “

 

 

 

Тези горещи текстове сигурно ще му оказват помощ да си показа, по какъв начин бихте се почувствали, в случай че сте там с него.

Не ни разбирайте неправилно. Това не значи, че би трябвало да изпращате единствено горещи текстове, с цел да го накарате да ви желае и да ви липсва. Ключът е в изпращането на разнообразни известия, които ще го задействат както физически, по този начин и прочувствено.

Ако към този момент сте във връзка, ето няколко очарователни и сладки любовни известия, които да изпратите на приятеля си:

 

„ Когато ми сподели, че ме обичаш, сърцето ми подскочи. Просто усети, че е пристигнал денят, в който в никакъв случай не бих могла да бъда по -щастлива. “

„ Просто желаех да ти припомня, че те обичам. Това към този момент го знаеш, само че просто желаех да го загатна. “

„ Ако знаеш единствено какъв брой наслада се разсънва в мен всякога, когато те погледна… “

„ Само ти можеш да ме целуваш хиляди пъти дневно и всеки един от тях да го усещам като първата целувка, която съм имала в живота си. ”

„ В твоите ръце открих съвършеното си укритие. Мога да избегна останалия свят и въпреки всичко да се усещам като че ли имам всичко тук, тъкмо в твоите ръце. “

 

Когато му изпратите някои от горните текстове, той незабавно ще стартира да жадува за вашето наличие и ще се усеща специфичен, че ви има в живота си.

Ще го накарате да се почувства, че прави чудесна работа, когато би трябвало да ви завоюва, като го накарате да ви желае още повече.

Ще го накарате да се почувства по този начин, като че ли може да ви направи щастлива, което е най -голямото достижение за всеки мъж!

Също по този начин, не забравяйте силата на сладките текстове за положително утро, които ще озарят деня му!

Ако желаете да се уверите, че сте първото нещо, за което той мисли заран, изпратете му сладки текстове за положително утро.

Ето няколко сладки текста за положително утро за него, които ще го накарат да се усмихне:

 

„ Никога не съм била утринен човек, до момента в който не открих мъжа, който в действителност си заслужава! “

„ Изпращам ти това известие освен с цел да кажа положително утро, само че и с цел да си показва необятната ти усмивка. “

„ Прекарах цялата нощ в фантазии за теб, а в този момент желая да прекарам целия ден с теб. “

 

Нека му липсвате повече, в сравнение с той на вас!

Баба ми споделяше, че един мъж постоянно би трябвало да желае дамата малко повече и също по този начин да я обича малко повече, в сравнение с тя обича него. И в това има голяма доза истина. Така че – научете се на това любовно танго – след две крачки напред, се отдръпвайте една назад…. Бъдете уверена, поддържана и му показвайте възприятията си, само че и бъдете мистериозна, имайте собствен личен, единствено ваш живот. Така ще бъдете постоянно забавна „ плячка “, даже и след години взаимен живот.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР